Nové kurzové stávky

 

 

Prinášame Vám úplne nový zážitok z kurzových stávok.

 

Pozrite sa na rozšírenú ponuku predzápasových kurzov. Je určite jedna z najlepších na celom trhu. Pridali sme aj rozšírený výber dlhodobých stávok. Keď už teraz viete, ako dopadnú vaše obľúbené ligy, neváhajte a stavte si.

 

Do LIVE sekcie sme pridali obľúbený Matchtracker. Vizualizáciu aktuálneho diania môžete sledovať až v osemnástich športoch.
Až o štvrtinu zvýšime aj počet ponúkaných zápasov. Skontrolujte bezkonkurenčnú LIVE ponuku na strelcov NHL.

Do ponuky sme zaradili Rýchle stávky, adrenalín zo stávok na ďalší bod, alebo rohový kop v najbližších minútach môžete prežiť už aj u nás.

Toto ale stále nie je všetko, obľúbené rozpisové stávky môžete podávať odteraz aj LIVE.

 

V neposlednom rade sme zmenili aj dizajn web stránky a prinášame úplne novú Android aplikáciu. Žiaľ, kvôli pravidlám Apple na dynamický obsah, nedokážeme aplikáciu pre iOS podporovať a vyvíjať aj naďalej. Vyskúšajte ale našu responzívnu web stránku na mobile na adrese www.synottip.sk, nebudete mať menej komfortu pri tipovaní, ako doteraz.

 

Prajeme Vám veľa výhier a na začiatku určite aj trochu trpezlivosti, aby ste si na nové prostredie zvykli. Veríme, že naše novinky vám nakoniec prinesú väčší komfort a lepšie zážitky pri tipovaní.