Sleduj LIVE STREAMY v SYNOT TIP-e

 

Sleduj a stav si

 

 

S príchodom nových kurzových stávok ohlasujeme ďalšiu veľkú novinku v našej LIVE ponuke. 

Po priblížení priebehu zápasu prostredníctvom graficky prepracovanému MATCHTRACKER-u pridávame teraz aj jednoznačne najatraktívnejší spôsob vychutnania si LIVE stávky, a to prostredníctvom LIVE STREAMU.
Ide o priamy audiovizuálny živý prenos, kde máš možnosť vidieť naživo každý okamih zápasu.

Prinášame priame prenosy zo 16 športov a z viac ako 30 000 zápasov ročne. Prihlás sa na svoje konto a vyberať si môžeš bez obmedzení. Stačí si otvoriť našu na webe LIVE sekciu a kliknúť na ikonku obrazovky. Vybraný živý prenos sa zobrazí ihneď.

 

 

 

 

Absolútnou novinkou je aj možnosť sledovať až dva živé prenosy súčasne. Ako na to ? Stačí si označiť hviezičkou vybrané Live zápasy. Tie sa následne presunú do "Vybrané". Kliknutím na ikonku obrazovky si spustíš živé prenosy vybraných zápasov. Súčasne sledovať môžeš maximálne dva živé prenosy.

 

 

 

 

Na mobilnom zariadení alebo v aplikácií si stream spustíš jednoducho na karte "Video"

 

 


 

Tvoje Live stávky už nebudú len o pocitoch a štatistikách, aktuálne dianie budeš môcť sledovať priamo na našich stránkach, či už na webe, na mobile, alebo na novších stávkových termináloch.

Je niečo úplne iné čakať na ďalší gól či bod, keď to vidíš v priamom prenose. Vyskúšaj naše nové Live streamy a uži si svetový šport s podaným tiketom.

 

Športu zdar a Live streamom zvlášť!