"LA SERIE" BONUS

 

Odštartuj s nami začiatok La Ligy a Serie A. Prinášame jedinečnú ponuku v podobe získania BONUSU AŽ 20 €.

 

          

 

Využi akciu na tento víkend vzťahujúcu sa na štart La Ligy a Serie A. Stačí ak si počas soboty a nedele stavíš každý deň PREMATCH (predzápasovú) stávku a LIVE (naživo počas trvania zápasu) stávku za minimálne 10 € a my Ti hneď v pondelok po splnení podmienok pripíšeme na hráčske konto BONUS 20 €, nech tvoje tikety dopadnú akokoľvek. Takže sa priprav a podaj svoje tikety u nás. 

 

Podmienky akcie:

  1. Do akcie je zaradený každý podaný tiket s aspoň jedným tipom z kategórie FUTBAL: ŠPANIELSKO – LA LIGA alebo FUTBAL: TALIANSKO – SERIE A - ľubovoľná príležitosť zo zápasov 1. kola
  2. Hráč musí podať  aspoň jeden PREMATCH tiket a jeden LIVE tiket každý deň počas hracieho dňa 13.8. a 14.8.2022 s vyhodnotením do 15.8.2022 6:00 hod.
  3. Minimálny vklad na každom tikete 10 €
  4. Minimálne 3 tipy na každom tikete (nie kombi stávky)
  5. Minimálny kurz na vyhodnotenom PREMATCH tikete 5,00 a LIVE tikete 3,50
  6. Hráč získava odmenu po splnení podmienok akcie jednorázovo vo výške 20 EUR v Benefit bodoch - 500 Benefit bodov, ktoré budú pripísané 15.8.2022
  7. Zaradené stávky podané za peňažný vklad (nie za Benefit body)
  8. Zaradené nebudú stornované a cashout tikety
  9. Stávky sú sa počítajú bez ohľadu na ich úspešnosť
  10. Hráč musí byť registrovaný v slovenskom Synot Tip-e
  11. Férový bonus je pre férových hráčov. Všetky marketingové ponuky stávkovej kancelárie Synottip sú obmedzené na jednu osobu z jednej rodiny alebo adresy domácnosti, z jedného telefónne čísla, z jedného čísla účtu a platobných kariet a z jedného počítača alebo IP adresy, pričom jednotlivé prípady sa posudzujú individuálne. Cieľom je zamedziť zneužívaniu bonusov, a to hlavne pri prípadoch, kde výsledkom aktivity jednotlivca alebo skupiny klientov je zisk bez ohľadu na výsledok stávky. V prípade zistenia úmyslu zneužitia súťaže formou zapojenia sa viacerými hráčskymi účtami je spoločnosť SYNOT TIP oprávnená odmenu nepriznať a zrušiť všetky hráčske účty uvedeného hráča.

 

 

KURZOVÁ PONUKA: 

La Liga a Serie A

 

 

Ešte nie si zaregistrovaný? STÁVKA BEZ RIZIKA je k dispozícií po registrácií tu: REGISTRÁCIA

Zapoj sa aj do tipovacích súťaží o množstvo Benefit bodov, ktoré publikujeme na našom facebooku.

 

Navyše počas tohto víkendu hrajú naši hokejoví mladíci svoje zápasy proti Lotyšsku a Fínsku na MS juniorov, preto získavaš zároveň aj Benefit body za stávkovanie DVAKRÁT vrámci akcie Dvojitá porcia benefit bodov, takže sa rozhodne máš na čo tešiť, a preto nepremeškaj tieto fantastické bonusy.